APA (7th ed.) Citation

Zakariah, M. A., Utomo, R., & Bachruddin, Z. (2016). Pengaruh Inokulasi Lactobacillus plantarum dan Saccharomyces cerevisiae terhadap Fermentasi dan Kecernaan In Vitro Silase Kulit Buah Kakao. Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Zakariah, Muhammad Askari, Ristianto Utomo, and Zaenal Bachruddin. Pengaruh Inokulasi Lactobacillus Plantarum Dan Saccharomyces Cerevisiae Terhadap Fermentasi Dan Kecernaan In Vitro Silase Kulit Buah Kakao. Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada, 2016.

MLA (8th ed.) Citation

Zakariah, Muhammad Askari, et al. Pengaruh Inokulasi Lactobacillus Plantarum Dan Saccharomyces Cerevisiae Terhadap Fermentasi Dan Kecernaan In Vitro Silase Kulit Buah Kakao. Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada, 2016.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.