APA-viite (7. p.)

Zakariah, M. A., Utomo, R., & Bachruddin, Z. (2016). Pengaruh Inokulasi Lactobacillus plantarum dan Saccharomyces cerevisiae terhadap Fermentasi dan Kecernaan In Vitro Silase Kulit Buah Kakao. Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada.

Chicago-viite (17. p.)

Zakariah, Muhammad Askari, Ristianto Utomo, ja Zaenal Bachruddin. Pengaruh Inokulasi Lactobacillus Plantarum Dan Saccharomyces Cerevisiae Terhadap Fermentasi Dan Kecernaan In Vitro Silase Kulit Buah Kakao. Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada, 2016.

MLA-viite (8. p.)

Zakariah, Muhammad Askari, et al. Pengaruh Inokulasi Lactobacillus Plantarum Dan Saccharomyces Cerevisiae Terhadap Fermentasi Dan Kecernaan In Vitro Silase Kulit Buah Kakao. Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada, 2016.

Varoitus: Nämä viitteet eivät aina ole täysin luotettavia.