KELARUTAN VITAMIN D3 (Cholecalciferol) DALAM SISTEM KEFIR SUSU KAMBING

Latar Belakang : Kefir susu kambing merupakan produk fermentasi yang mengandung banyak bakteri probiotik. Vitamin D3 merupakan fortifikan terbaik dan biasa digunakan pada produk olahan susu,. Info kelarutan diperlukan untuk mengetahui kadar vitamin D3 dari vitamin D3 enkapsulasi dan kefir susu kambi...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Abyyudha, Dany (Egilea), Widyastuti, Nurmasari (Egilea), Anjani, Gemala (Egilea)
Formatua: EJournal Article
Argitaratua: Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2019-11-25.
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:Get Fulltext
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!

Internet

Get Fulltext

3rd Floor Main Library

Aleari buruzko argibideak 3rd Floor Main Library
Sailkapena: A1234.567
Alea 1 Eskuragarri