KELARUTAN VITAMIN D3 (Cholecalciferol) DALAM SISTEM KEFIR SUSU KAMBING

Latar Belakang : Kefir susu kambing merupakan produk fermentasi yang mengandung banyak bakteri probiotik. Vitamin D3 merupakan fortifikan terbaik dan biasa digunakan pada produk olahan susu,. Info kelarutan diperlukan untuk mengetahui kadar vitamin D3 dari vitamin D3 enkapsulasi dan kefir susu kambi...

Volledige beschrijving

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteurs: Abyyudha, Dany (Auteur), Widyastuti, Nurmasari (Auteur), Anjani, Gemala (Auteur)
Formaat: EJournal Article
Gepubliceerd in: Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2019-11-25.
Onderwerpen:
Online toegang:Get Fulltext
Tags: Voeg label toe
Geen labels, Wees de eerste die dit record labelt!

Internet

Get Fulltext

3rd Floor Main Library

Exemplaargegevens van 3rd Floor Main Library
Plaatsingsnummer: A1234.567
Kopie 1 Beschikbaar