APA način citiranja (7. izdanje)

Aritonang, E. A., Margawati, A., & Dieny, F. F. (2020). ANALISIS PENGELUARAN PANGAN, KETAHANAN PANGAN DAN ASUPAN ZAT GIZI ANAK BAWAH DUA TAHUN (BADUTA) SEBAGAI FAKTOR RISIKO STUNTING. Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Aritonang, Eta Aprita, Ani Margawati, i Fillah Fithra Dieny. ANALISIS PENGELUARAN PANGAN, KETAHANAN PANGAN DAN ASUPAN ZAT GIZI ANAK BAWAH DUA TAHUN (BADUTA) SEBAGAI FAKTOR RISIKO STUNTING. Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2020.

MLA način citiranja (8. izdanje)

Aritonang, Eta Aprita, et al. ANALISIS PENGELUARAN PANGAN, KETAHANAN PANGAN DAN ASUPAN ZAT GIZI ANAK BAWAH DUA TAHUN (BADUTA) SEBAGAI FAKTOR RISIKO STUNTING. Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2020.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.