APA (7th ed.) մեջբերում

Aritonang, E. A., Margawati, A., & Dieny, F. F. (2020). ANALISIS PENGELUARAN PANGAN, KETAHANAN PANGAN DAN ASUPAN ZAT GIZI ANAK BAWAH DUA TAHUN (BADUTA) SEBAGAI FAKTOR RISIKO STUNTING. Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

Aritonang, Eta Aprita, Ani Margawati, and Fillah Fithra Dieny. ANALISIS PENGELUARAN PANGAN, KETAHANAN PANGAN DAN ASUPAN ZAT GIZI ANAK BAWAH DUA TAHUN (BADUTA) SEBAGAI FAKTOR RISIKO STUNTING. Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2020.

MLA (8րդ խմբ.) Մեջբերում

Aritonang, Eta Aprita, et al. ANALISIS PENGELUARAN PANGAN, KETAHANAN PANGAN DAN ASUPAN ZAT GIZI ANAK BAWAH DUA TAHUN (BADUTA) SEBAGAI FAKTOR RISIKO STUNTING. Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2020.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.