APA (7th ed.) Citation

Astija, A., & Djaswintari, D. (2020). ANALISIS KANDUNGAN LEMAK PADA ABON YANG DIBUAT DARI JANTUNG PISANG (Musa paradisiaca) DAN IKAN SIDAT (Anguilla marmorata). Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Astija, Astija, and Djaswintari Djaswintari. ANALISIS KANDUNGAN LEMAK PADA ABON YANG DIBUAT DARI JANTUNG PISANG (Musa Paradisiaca) DAN IKAN SIDAT (Anguilla Marmorata). Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2020.

MLA (8th ed.) Citation

Astija, Astija, and Djaswintari Djaswintari. ANALISIS KANDUNGAN LEMAK PADA ABON YANG DIBUAT DARI JANTUNG PISANG (Musa Paradisiaca) DAN IKAN SIDAT (Anguilla Marmorata). Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2020.

Advarsel: Disse citationer er muligvist ikke 100% nøjagtige.