KARAKTERISTIK SENSORI COOKIES BERSUBSTITUSI TEPUNG PISANG KEPOK DAN DISUPLEMENTASI TEPUNG CANGKANG TELUR AYAM

Latar belakang: : Bonggol pisang memiliki kandungan gizi yang cukup tinggi seperti karbohidrat, protein, dan lainnya yang belum banyak dimanfaatkan begitu pula cangkang telur yang merupakan sumber kalsium. Keduanya dapat diubah menjadi tepung dan bahan substitusi tepung terigu dalam pengolahan cooki...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsmän: Nuaeni, Indah (Författare, medförfattare), Proverawati, Atikah (Författare, medförfattare), Prasetyo, Teguh Jati (Författare, medförfattare)
Materialtyp: EJournal Article
Publicerad: Department of Nutrition Science, Faculty of Medicine, Universitas Diponegoro, 2022-01-31.
Ämnen:
Länkar:Get Fulltext
Taggar: Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!

Internet

Get Fulltext

3rd Floor Main Library

Beståndsuppgifter i 3rd Floor Main Library
Signum: A1234.567
Exemplar 1 Tillgänglig