Isolasi dan Identifikasi Morfologi serta Biokimia Khamir Hasil Isolasi dari Buah Tomat (Lycopersicum esculentum) yang Berpotensi menghasilkan Bioetanol
Bioethanol can be obtained from the fermentation process by using microorganisms such as yeast. One of the factors that affect height low bioethanol is a kind of yeast, and therefore the isolation and identification of yeast need to be done in order to obtain isolates potentially producing bioetanol...
Saved in:
Main Authors: | Anggrayeni, Yesti Tri (Author), Wijanarka, W (Author), Kusdiyantini, Endang (Author) |
---|---|
Format: | EJournal Article |
Published: |
Departemen Biologi, Fakultas Sains dan Matematika, Universitas Diponegoro,
2019-07-20.
|
Subjects: | |
Online Access: | Get Fulltext |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
ISOLASI DAN IDENTIFIKASI KHAMIR TOLERAN ALKOHOL DARI MOLASSES
by: RINI, Anjas Wida Elistia
Published: (2018) -
EKSTRAKSI LIKOPEN DARI BUAH TOMAT (LYCOPERSICUM ESCULENTUM MILL.) DENGAN BERBAGAI KOMPOSISI PELARUT
by: Arifulloh, Arifulloh, et al.
Published: (2016) -
PRODUKTIVITAS BUAH TOMAT (Lycopersicum esculentum) DENGAN PEMBERIAN KONSENTRASI DAN APLIKASI MEPIQUAT KLORIDA
by: APRILINA, Elvita Tri
Published: (2018) -
Pengaruh Konsentrasi Dan Waktu Aplikasi cacl2 Terhadap Fisikokimia Buah Tomat (Lycopersicum Esculentum Mill.)
by: Wulandari, Lina Asri
Published: (2020) -
RESPON HASIL TIGA VARIETAS TOMAT (Lycopersicum esculentum M.) DENGAN APLIKASI BA (BENZILADEN)
by: Dwi Retnowati, Indah
Published: (2017)