World food day: innovations to accelerate zero hunger

Buku ini berisi tentang buku hari makanan dunia tahun 2018.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Fahmida, Umi (Author), Februhartanty, Judhiastuty (Author), Wangge, Grace (Author), Suciyanti, Dini (Author), Saraswati, Dian Putri Mumpuni (Author), Sudibya, Arienta Rahmania Putri (Author), Hidayat, Ahmad Thohir (Author)
Format: Academic Paper
Published: SEAMEO Recfon, 2018.
Subjects:
Online Access:Get Fulltext
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00891 am a22002533u 4500
001 repokemdikbud_21026_
042 |a dc 
100 1 0 |a Fahmida, Umi  |e author 
700 1 0 |a Februhartanty, Judhiastuty  |e author 
700 1 0 |a Wangge, Grace  |e author 
700 1 0 |a Suciyanti, Dini  |e author 
700 1 0 |a Saraswati, Dian Putri Mumpuni  |e author 
700 1 0 |a Sudibya, Arienta Rahmania Putri  |e author 
700 1 0 |a Hidayat, Ahmad Thohir  |e author 
245 0 0 |a World food day: innovations to accelerate zero hunger 
260 |b SEAMEO Recfon,   |c 2018. 
500 |a http://repositori.kemdikbud.go.id/21026/1/wfd-book.pdf 
520 |a Buku ini berisi tentang buku hari makanan dunia tahun 2018. 
546 |a en 
690 |a Sekolah 
655 7 |a Book  |2 local 
655 7 |a PeerReviewed  |2 local 
787 0 |n http://repositori.kemdikbud.go.id/21026/ 
856 4 1 |u http://repositori.kemdikbud.go.id/21026/  |z Get Fulltext