Norma dan standar laboratorium/bengkel SMK: kompetensi keahlian agribisnis organik ekologi

Disrupsi teknologi di era revolusi industri 4.0 ditandai dengan semakin meluasnya penerapan otomatisasi, artificial intelligence, big data, internet of things(loT) di industri dunia usaha dan dunia kerja (IDUKA) mengakibatkan perubahan-perubahan besar pada cara belajar, cara berinteraksi dan cara be...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Surjono, Herman Dwi (Egilea), Khairudin, Moh (Egilea), Nugraheni, Mutiara (Egilea), Darmono, Darmono (Egilea), Ismara, K. Ima (Egilea), Fitrihana, Noor (Egilea), Syauqi, Khusni (Egilea), Ma'arif, Faqih (Egilea), Rahmawati, Fitri (Egilea), Yunita, Christina (Egilea), Subhan, Muhammad (Egilea), Dwiyanthi, Niken (Egilea)
Beste egile batzuk: Taufan, Isnan Iga (Laguntzailea), Utami, Anindya Dwi (Laguntzailea)
Formatua: Academic Paper
Argitaratua: Direktorat Sekolah Menengah Kejuruan, Direktorat Jenderal Pendidikan Vokasi, Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan, 2021-11.
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:Get Fulltext
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!

Antzeko izenburuak