KARAKTERISTIK SNACK BARS BERBAHAN DASAR TEPUNG KACANG HIJAU DAN PISANG LOKAL

Penelitian ini bertujuan untuk mengetahui pengaruh kombinasi tepung kacang hijau dan pisang terhadap kadar air, kadar kalori, kadar serat kasar, dan sifat organoleptik snack bars serta mengetahui formulasi snack bars dengan kombinasi kacang hijau dan pisang yang terbaik. Penelitian ini dilaksanakan...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsmän: ISMAIL, Muhammad Dhany (Författare, medförfattare), MASYKURI, Masykuri (Författare, medförfattare), PRAMONO, Yoyok Budi (Författare, medförfattare)
Materialtyp: Academic Paper
Publicerad: 2016.
Ämnen:
Länkar:http://eprints.undip.ac.id/50532/
Taggar: Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!

Internet

http://eprints.undip.ac.id/50532/

3rd Floor Main Library

Beståndsuppgifter i 3rd Floor Main Library
Signum: A1234.567
Exemplar 1 Tillgänglig