PENERAPAN TEORI SAUCE PADA PRAKTIK PEMBUATAN SAUCE UNTUK APPETIZER OLEH SISWA SMK NEGERI 9 BANDUNG
Latar belakang dari penelitian ini masih terdapat siswa yang belum menguasai pembuatan mayonnaise sauce dan turunannya tartare sauce dan remoulade sauce, sehingga sauce yang dihasilkan kurang baik. Tujuan penelitian ini untuk mengetahui penerapan teori mayonnaise sauce dan turunannya tartare sauce d...
Saved in:
Main Author: | Sari, Windy Puspita (Author) |
---|---|
Format: | Academic Paper |
Published: |
2016-10-28.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repository.upi.edu/26927/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Chromatographic Profiles of Umami Fractions from Indonesian Commercial Salty Soy Sauce
by: Lioe, Hanifah Nuryani, et al.
Published: (2020) -
Salt-Tolerant Acid Proteases: Purification, Identification, Enzyme Characteristics, and Applications for Soybean Paste and Sauce Industry
by: Xiao Ting Fu, et al.
Published: (2011) -
Guru pembelajar modul paket keahlian jasa boga SMK kelompok kompetensi F: pembuatan bumbu dasar, minuman, stock, sauce dan glaze, potensi peserta didik
by: Miharti, Tantri
Published: (2016) -
Egg quality and isoflavone deposition due to dietary inclusion of isoflavone soy sauce by-product (ISSBP) in laying hens
by: Malik, A., et al.
Published: (2019) -
Salaisons et sauces de poissons en Italie du Sud et en Sicile durant l'Antiquité
by: Emmanuel Botte
Published: (2009)