Makanan: wujud, variasi dan fungsinya serta cara penyajiannya daerah Kalimantan Selatan

Tujuan kegiatan inventarisasi dan dokumentasi ini untuk mengumpulkan data yang dapat digunakan dalam upaya memahami hubungannya antara kebudayaannya, kebiasaan makan, corak dan variasinya dari wujud makanan dan minuman serta tradisi-tradisi maupun upacara tertentu sehingga diadakannya makanan terseb...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsmän: Syarifuddin, Syarifuddin (Författare, medförfattare), Kasuma, Attabranie (Författare, medförfattare), Hermantedo, Sabrie (Författare, medförfattare), Syahrir, Syahrir (Författare, medförfattare)
Materialtyp: Academic Paper
Publicerad: Departemen pendidikan dan kebudayaan, 1993-08-01.
Ämnen:
Länkar:Get Fulltext
Get Fulltext
Taggar: Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!

Internet

Get Fulltext
Get Fulltext

3rd Floor Main Library

Beståndsuppgifter i 3rd Floor Main Library
Signum: A1234.567
Exemplar 1 Tillgänglig