Pengaruh Peredaman Hipoklorit terhadap Total Bakteri Proteolitik dan Kandungan Protein pada Daging Ayam Broiler

Artikel dalam bentuk PDF

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Patriadi Nuhriawangsa, Adi Magna (Author), (Soeparno) (Author), Yusiati, Lies Mira (Author)
Format: EJournal Article
Published: Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada, 2012-12-18.
Subjects:
Online Access:Get Online
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01177 am a22002653u 4500
001 BuletinPeternakan_UGM_1488_1286
042 |a dc 
100 1 0 |a Patriadi Nuhriawangsa, Adi Magna  |e author 
100 1 0 |e contributor 
700 1 0 |q  (Soeparno)   |e author 
700 1 0 |a Yusiati, Lies Mira  |e author 
245 0 0 |a Pengaruh Peredaman Hipoklorit terhadap Total Bakteri Proteolitik dan Kandungan Protein pada Daging Ayam Broiler 
260 |b Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada,   |c 2012-12-18. 
500 |a https://jurnal.ugm.ac.id/buletinpeternakan/article/view/1488 
520 |a Artikel dalam bentuk PDF 
546 |a ind 
655 7 |a info:eu-repo/semantics/article  |2 local 
655 7 |a info:eu-repo/semantics/publishedVersion  |2 local 
655 7 |a Peer-reviewed Article  |2 local 
786 0 |n Buletin Peternakan; Vol 28, No 1 (2004): Buletin Peternakan Vol. 28 (1) Februari 2004; 32-41 
786 0 |n 2407-876X 
786 0 |n 0126-4400 
786 0 |n 10.21059/buletinpeternak.v28i1 
787 0 |n https://jurnal.ugm.ac.id/buletinpeternakan/article/view/1488/1286 
856 4 1 |u https://jurnal.ugm.ac.id/buletinpeternakan/article/view/1488/1286  |z Get Online