Menurunnya Kandungan Kolesterol Telur Itik dengan Pemberian Bawang Putih Segar dengan Waktu Analisis yang Berbeda
The purpose of this research is to know the influence of the giving of fresh garlic against a decrease in cholesterol levels duck eggs with different analysis time. To achieve that goal, then conducted a study using 50 tail as control with local feeding without given garlic and 50 tail given 25 g/he...
Saved in:
Main Authors: | Jaya, I Nyoman (Author), Haryani, Ni Ketut Dewi (Author), Indarsih, Budi (Author) |
---|---|
Format: | EJournal Article |
Published: |
Fakultas Kedokteran Hewan Universitas Gadjah Mada bekerjasama dengan PB PDHI,
2019-06-01.
|
Subjects: | |
Online Access: | Get Fulltext |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Penggunaan Minyak Ikan Lemuru dan Minyak Sawit dalam Pakan terhadap Kandungan Kolesterol Telur Itik Segar dan Asin
by: Hardini, Dini, et al.
Published: (2012) -
Kandungan Kolesterol Bubuk Telur pada Perbedaan Metode Pembuatannya
by: (Indratiningsih)
Published: (2013) -
Komposisi Kimia Daging Itik Afkir yang Diberi Pakan dengan Frekuensi Berbeda
by: Kartikasari, Lilik Retna, et al.
Published: (2012) -
Pengaruh Penggunaan Jambu Biji dalam Pakan Petelur terhadap Respon Anti Stress dan Kandungan Kolesterol Telur
by: Harimurti, Sri
Published: (2013) -
TOTAL BAKTERI DAN KANDUNGAN NUTRISI SUSU KAMBING PERANAKAN ETAWA YANG MENDAPAT PERLAKUAN OZON DENGAN LAMA WAKTU YANG BERBEDA
by: KUSUMANINGRUM, Desy Galuh, et al.
Published: (2016)