INOVASI PRODUK CINCAU HIJAU DENGAN KUAH JAHE DALAM UPAYA MENINGKATKAN KETAHANAN PANGAN LOKAL
Green grass jelly sauce, ginger is an innovative step in developing a local processed snacks aimed at gaining knowledge about the local comestible green grass jelly and one media mengeksistensikan back processed snacks in the local community and industry. The method used is an experimental method wh...
Saved in:
Main Author: | Hidayat, Irsan (Author) |
---|---|
Format: | Academic Paper |
Published: |
2016-07-25.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repository.upi.edu/2745/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
INOVASI PRODUK ES CINCAU HIJAU DENGAN SAUS DARI TEPUNG BERAS DAN SIRUP MERAH TERHADAP DAYA TERIMA KONSUMEN
by: Faizal, Adam
Published: (2016) -
INOVASI PRODUK PUDING CINCAU DENGAN TAMBAHAN VLA BIR PLETOK BERBASIS DAYA TERIMA KONSUMEN
by: Tsaniah, Ilmiati
Published: (2016) -
INOVASI PEMBUATAN CHEESE CAKE DENGAN MENGGUNAKAN TEPUNG SUKUN SEBAGAI BAHAN PANGAN LOKAL
by: Hakim, Muhammad Asep Rahmat
Published: (2016) -
Kearifan lokal dalam membangun ketahanan pangan petani: di desa Lencoh, Selo, Boyolali, Jawa Tengah
by: Sukari, Sukari, et al.
Published: (2016) -
Bantuan Pengembangan SMK Pertanian Pendukung Ketahanan Pangan
by: Bakrun, M
Published: (2018)