PENGARUH SUPLEMENTASI SUSU FERMENTASI TERHADAP JUMLAH BAKTERI SEKUM DAN KADAR IgA USUS PADA TIKUS NORMAL DAN TIKUS YANG DISENSITISASI ALERGEN DINITROCHLOROBENZENE

Penelitian bertujuan untuk mengetahui jumlah bakteri asam laktat (BAL) dan Eschericia coli (E. coli) dalam sekum serta kadar IgA cairan usus pada tikus normal dan tikus yang disensitisasi alergen dinitrochlorobenzene (DNCB). Penelitian ini menggunakan tikus Wistar betina umur 6-8 minggu yang disuple...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsmän: Putera, Bayu Fakhrinal (Författare, medförfattare), (Nurliyani) (Författare, medförfattare), (Soeparno) (Författare, medförfattare)
Materialtyp: EJournal Article
Publicerad: Faculty of Animal Science, Universitas Gadjah Mada, 2012-11-13.
Ämnen:
Länkar:Get Online
Taggar: Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!

Internet

Get Online

3rd Floor Main Library

Beståndsuppgifter i 3rd Floor Main Library
Signum: A1234.567
Exemplar 1 Tillgänglig